Sarmale cu carne de vita

de adry88 in Vita, 11 Apr 2012 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 300 g jumari
  • 200 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • varza murata
  • crengute de cimbru
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 felii de sunca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale cu carne de vita:

Orezul il spalam bine si il lasam sa se scurga de apa, ceapa o curatam si o tocam marunt, morcovi ii dam prin razatoare. Amestecam carnea cu orezul, jumarile pisate cu blenderul, ceapa, morcovi, patrunjelul tocat marunt, cimbrul si pasta de tomate. Amestecam bine.

Varza murata o spalam bine sau o punem de cu seara in apa. La fundul oalei adaugam crengutele de cimbru si feliile de sunca, impaturim sarmalele si le asezam in oala lasand loc cca 2-3 degete in oala, sa aiba loc sa fiarba sarmalele. Acoperim oala cu o folie de aluminiu si dam oala la cuptor la foc mediu pana sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.04.2012, 21:53

mmm... n-am mai papat de mult.. dar urmeaza cat de curand!

adry88 1

11.04.2012, 22:04

multumesc tuturor

Alinutza80 1

12.04.2012, 19:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de varza dulce